Kategória: Hírek, AppStore, Games

A Gameloft optimalizálta legnépszerűbb játékait az új iPad-re

2012 Március 20 13:06 -
Szerző: Zulu
A Gameloft, vezető nemzetközi digitális és közösségi játékgyártó vállalat bejelentette, hogy négy legnépszerűbb játékát optimalizálta az új iPad számára.
Ezek pedig az Order & Chaos Online, a Modern Combat 3: Fallen Nation, az Asphalt 6: Adrenaline és a Gangstar Rio: City of Saints. A játékok teljes mértékben kihasználják az új iPad funkcionalitását, így lenyűgöző és egyedülálló játékélményt nyújtanak.

Az A5X processzor négymagos grafikai chippel, és Retina Display 2048x1536 felbontással felszerelt iPad rendkívüli minőségű vizuális és grafikai látványvilágot tesz lehetővé, még realisztikusabbá téve a játékélményt.

„Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy támogathatjuk az új iPad-et, hiszen az új A5X processzor segítségével folytathatjuk a fejlesztések egyedülálló megközelítését és kreativitását. A Gameloft mindig is törekedett arra, hogy az elsők között legyen, akik legnépszerűbb játékaikat optimalizálják az iOS platformokra, így ma már több, mint 100 játékot kínálunk az App Store-ban. A Gameloft filozófiájához hűen, most a létező legjobb digitális platformon kínálhatjuk a játékainkat” – mondta Arnaud Vezin, a Gameloft magyarországi képviselője.
pr94
1
2012-03-20 13:55
N.O.V.A 2 hol marad? De disznók!