Kategória: Hírek, Apple, Elmebeteg

A Samsung a Super Bowl alatt mutatta be legújabb reklámját

2012 Február 06 10:03 -
Szerző: Zulu
Természetesen az elmaradhatatlan Apple fricskával.
Jó reggelt, jó szurkolást!

A már-már megszokottá váló, "aki sorban áll iPhone-ért, az hülye"-reklámjával sokkolta Amerikát és szinte az egész világot a Samsung, miután tegnap éjjel az amerikai focidöntőn leadták új anyagukat.
Mint látható, ezúttal a Galaxy Note a főszerepben, mint új "nagy dobás", ám ez a reklám valami iszonyat gagyira sikeredett (mondom ezt úgy, hogy az előzőekkel semmi bajom nem volt). A kornyikáló zsé színészek és az egész felépítés iszonyat bóvli, bármennyire is a szabadság-érzés hatná át az egészet, nekem nem jön át a mondanivaló, csak a ripacskodást látom.

Videó megtekintése a Youtube-on
Emellett a Note-ot használhatatlan kütyünek is tartom, elképzelni sem tudom, hogy ez a telefon-táblagép kombó meghódítsa a piacot. Persze a klipben totálisan helyettesíthető lenne a cucc bármelyik Samsung telefonnal, a lényegen nem változtat, ezt így, ebben a formában, nem engedtem volna adásba...

SPOILER ! - akiket érdekel a SuperBowl döntő, azok ne olvassanak tovább - SPOILER !

Egyébként a Giants nyert, ezzel a touchdownnal:

Videó megtekintése a Youtube-on
Werby
1
2012-02-06 10:19
Hát igen, le kellett volna térdelni az N Zone előtt 2 inchel, de vonzóbb volt a Superbowlon TD-t szerezni! Aztán így lett sikersztori, ezzel nyertek is!
TobiasSebay
2
2012-02-06 10:50
Nagy meccs lehetett, de az álommanó homokot szórt a szemembe :-)
speedhorse
3
2012-02-06 19:22
Nagyon le kellene már törni a Samsung szarvát. Parádézik itt az Apple ötleteivel úgy eladva mintha ők talaltak volna ki a spanyol viaszt. Én baromira dühös lennék ha a szellemi termékemet más 1 perc ötletelés nélkül elbugázná. Grrr
jarjar
4
2012-02-06 20:01
Vannak saját találmányaik és még mindig tudni kell h a Samsung rengeteg dolgot gyárt az Apple-nek szóval ez csak parádé ami mellesleg garantáltan hatékony és mindenkinek jó egész biztos vagyok benne.
Valamint aki tudja milyen az iOS az (saját gondolat) nem fog Androidozni.
Haters gonna hate:):)
peace
vabe
5
2012-02-06 22:56
@speedhorse: Ha esetleg elfogadják az ACTA-t, akkor olyan pereskedések lesznek itt... Nem lennék a Samsung helyébe :D
xsipi
6
2012-02-07 13:57
Szerintem jó volt ez a reklám... :)