Kategória: Hírek, AppStore, Games, iPad, iPhone

Játékajánló - King of Opera

2012 Március 31 16:08 -
Szerző: Batman
Négy játékos egy képernyőn! Hatalmas móka a haverokkal!
Pam pamm, pam pamm,pam pam papapam pamm.

A minap új dolgokat kerestem az Appstore rengetegében és ekkor találtam meg a King of Opera névre hallgató kis játékot.
Adott a színpad és négy tenor, akik nehezen férnek meg egymás mellett. Mindenki énekelni szeretne, de a színpad reflektorfénye csak és kizárólag egy énekesre bír fókuszálni.
A minden tenor egyfolytában pörög valamilyen irányba. Nekünk egy gombot kell használnunk ahhoz, hogy a tenor elinduljon az adott irányba. Tehát: megvárjuk míg magától elfordul a tenorunk, majd nyomunk neki egy előre gombot! A célunk az, hogy kilökjük azt a személyt aki jelenleg énekel, majd átvegyük tőle az éneklés örömét!

Videó megtekintése a Youtube-on
Minél tovább énekelünk annál több pontot kapunk. A játék három menetet tartalmaz és még egy "Operaház Fantomja" nevű különleges pályát is.

A telefont vagy az iPadet, na és a haverjainkat úgy pozicionáljuk be, hogy mindenkinek jusson egy gombocska, amit nyomkodhat. Játszhatunk egyedül, vagy éppen a gép ellen. Nem muszáj négyen lenni, mert a játék pótolja a karaktereket, amiket természetesen ő irányít. Elsőnek igen bugyutának hathat, de egy jó haveri társasággal kitűnő szórakozás! Volt szerencsém három jó haverommal kipróbálni a játékot és irtó nagy szórakozás! Nekem jó darabig kibélelte a telefonomat ez a 40 megás kis játék.

A játék 0,79 euró és innen tölthetitek.
pedi96
1
2012-03-31 20:09
lehet én vagyok a hülye, de nekem fél órába telt felfedezni, hogy mit is kéne csinálni :)))))) xD