Kategória: AppStore, Nyereményjáték, iPod, iPad, iPhone, Lifestyle, Viki & Joe Software

Magyar főzelék receptek iPhone-ra és iPad-re

2011 Március 20 00:54 -
Szerző:
Első főzelék recepteket tartalmazó alkalmazás Magyarországról ajándék promó kódokkal!


iPhone Promó Kód: JWWWRY4NYX7L


A Hungarian Soups (Magyar levesek) sikerén felbuzdulva 2011 márciusában egy új iPhone és iPad alkalmazás került megjelenésre Viki & Joe Software jóvoltából. A program a legjobb magyar főzelék receptjeit tartalmazza. A szerzők, Viki és Joe, a lehető legegyszerűbben közelítették meg a főzést, betartva a tradicionális magyar konyha szabályait.
„Célunk egy könnyen használható eszköz létrehozása volt, mely lehetővé teszi mindenki számára a legnépszerűbb magyar főzelékek elkészítését.”
“A teljes értékű táplálkozásban fontos a növényi és az állati eredetű nyersanyagok megfelelő aránya. Ezért a főzelékek nagyon fontos szerepet töltenek be a korszerű, egészséges, étrend összeállításában, mivel előnyösen egészítik ki a húsból vagy tojásból készült ételeket.”
A két platformra készült alkalmazások színes fotókkal ellátott, tradicionális magyar főzelék elkészítési útmutatóit tartalmazza. Annak érdekében, hogy egy modern receptkönyv praktikusabb legyen, könnyedén több interaktív funkcionalitás is elérhető az egyes verziókban. A fejlesztés során nemcsak az európai, hanem az amerikai felhasználókra is gondoltunk, hiszen a metrikus mértékegységek mellett, beállítható az amerikai mértékegységek megjelenítése is.


iPad Promó Kód: A64R73L767PJ

Viki and Joe alkalmazásait ezentúl megtaláljátok a "Magyar Fejlesztők" rovatban is

Videó megtekintése a Youtube-on